Politica de confidentialitate


Protectia datelor cu caracter personal
Sindicatul IT Timisoara, identificata prin numar de inregistare in Registrul Comertului, CUI 25886078, are obligatia, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului www.sitt.ro.


Ce date cu caracter personal colectam:
    • nume
    • prenume
    • anul nasterii
    • e-mail
    • nr. telefon
    • localitate
    • compania angajatoare si punct de lucru

Cum colectam datele cu caracter personal
Colectam datele personale prin completarea de catre utilizatori a formualrelor de aderare prezente pe paginile site-ului SITT.RO. Formularele de aderare sunt prevazute cu bifa de acceptare a termenilor si conditiilor inainte de aderare, iar aderarea nu se va realiza daca utilizatorul nu accepta termenii si conditiile.


Pe ce perioada colectam datele cu caracter personal
Datele membrilor sunt mentinute in sistemele de administrare a listei de membri, pana cand membrul se dezaboneaza din lista, direct prin modalitatile puse la dispozitie de sistem din contul de utilizator sau pana cand solicita in scris prin e-mail stergerea/modificarea datelor, la adresa noastra de contact electronic , solicitarea urmand a fi procesata in termen de 72 de ore de la primirea ei.

In ce scop colectam datele cu caracter personal:
    • pentru transmiterea de informatii refritoare la activitatea SITT
    • pentru transmiterea catre membrii de informatii despre parteneriate si oferte de reduceri acordate acestora
    • pentru transmiterea de informatii referitoare la evenimente
    • pentru efectuarea de sondaje si transmiterea rezultatelor acestora
    • exista posibilitatea sa folosim imaginea persoanelor care participa la un eveniment organizat de noi, prin realizarea de fotografii si/sau filmari (in forma initiala sau intr-o forma adaptata, modificata, trasformata, ori completata a materialului filmat/fotografiat), pe orice canale media in scopul mediatizarii evenimentului.

Transmiterea datelor personale către terti:
Datele pot fi transmise catre terti, persoane fizice și/sau juridice, furnizoare de servicii pentru SITT, servicii financiar contabile, servicii juridice, servicii de curierat etc., fără a se limita strict la acestea, fără a fi făcute publice, cu excepția cazurilor prevăzute de lege, precum și a cazurilor în care însăși prestarea serviciilor o impune.

Dreptul de a corecta datele și dreptul de a obiecta
Dacă considera că datele cu caracter personal sunt incorecte, incomplete sau inexacte, orice utilizator are dreptul de a le corecta sau completa. De asemenea, orice utilizator poate obiecta în orice moment față de prelucrarea datelor personale.
Membrii pot solicita modificarea datelor personale prin contact via email la adresa contact@sitt.ro sau direct din contul de utilizator creat pe site

Limitarea raspunderii
Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Timisoara.
Pentru a semnala o problema legata de Protectia Datelor, va rugam sa ne contactati la adresa contact@sitt.ro

Inregistrare
Am putea, la discretia noastra, sa suspendam sau sa reziliezem inregistrarea oricarui utilizator, la orice nivel al site-ului, care incalca oricare dintre acesti termeni de utilizare, sau pentru orice alt comportament pe care noi, in discretia noastra credem ca este nepotrivit.